hoog in de lucht, stevig op de grondcommunicatie is een spiegel
 
 
1 september 2000

Resultaat Optimalisatie door Communicatie

Mijn site groeide een poosje met een dagelijkse column over communicatie.
Als een later resultaat ontstond het "Sprank model". Oorspronkelijk heette dit "Doe de WOC", Winst Optimalisatie door Communicatie, iets later Resultaat Optimalisatie door Communicatie. Die namen waren te verwarrend, te hard en technisch. Bij winst denken de meeste mensen aan geld. Ik ook, maar je kunt het ook ruimer zien. En in dit geval zelfs zo ruim mogelijk. Perfecte communicatie leidt tot een optimale winst van het totaal, dus ook van het individu. Of niet soms?
Over deze gedachtengang valt heel veel te zeggen. Niet hier, maar in mijn boeken en voordrachten.
De mogelijkheden van communicatie, de kracht van mensen, het fascineert me volkomen en ik geloof echt dat we hier nog oneindig veel beter in kunnen worden. Het heeft alles te maken met samenwerking.
In het jaar 2000 ik zo'n 50 columns op mijn site gemaakt. Met sensationeel resultaat. Nieuwe en hernieuwde contacten, een aanzienlijke stijging van het bezoek aan mijn site, nieuw werk en vooral ook een fantastische ontdekkingstocht. . Het gezichtje dat u hier ziet is een spiegel van het eerste gezichtje.Vorige week (in 2000) was er een debatje over sociale dienstplicht.Op dinsdag 22 augustus 2002 verscheen deel 2.

Op 23 augustus verscheen deel 3.
De column van 31 augustus? Klik op het plaatje.    
gewoon doorwerken Roeland!
          copyright op deze site Schworks